Eenvoudige integratie met externe applicaties

Kies de beste software voor ieder vakgebied
Bedrijfssoftware vereist continu focus om alle ontwikkelingen bij te houden. Gespecialiseerde aanbieders zijn hierin vaak het best, want niemand kan immers alles bijhouden. Om die reden hebben we Alure eenvoudig koppelbaar met vaktechnische software gemaakt. Zo kunt u altijd de beste deeloplossing voor ieder vakgebied kiezen.

Caseware

Caseware is een gerenommeerde specialist op het gebied van rapportage, controle en auditing. Door onze strategische samenwerking is bijvoorbeeld de SRA~Alure Template ontstaan, wat de integratie verder heeft verbeterd.

ASK-roger

Computer Telefonie Integratie (CTI) bestaat al vele jaren, maar de behoefte aan integratie met CRM is nog redelijk recent. Onze samenwerking met Ask Roger! heeft geresulteerd in een krachtig antwoord op deze trend.

Accountantskantoren worstelen al jaren met enorme hoeveelheden papier – en daarmee de vindbaarheid van documenten. Om hieraan het hoofd te bieden, is Alure koppelbaar met reguliere scanoplossingen. .

QLik-view

Met Business Intelligence kunt u tot op het diepste niveau inzoomen op uw ken- en stuurgetallen. Omdat dit een uiterst gespecialiseerd vakgebied is, zijn we hiervoor een strategische samenwerking met Qlikview aangegaan.