ONZE KLANTEN OVER ALURE ERP SOFTWARE VOOR ACCOUNTANTS

Met Alure automatiseert u de backoffice van uw accountant-, administratie- of bijvoorbeeld fiscaal advieskantoor eenvoudig en betaalbaar. CRM, tijdregistratie, facturering, documentmanagement, planning, boekhouding…alles is perfect afgestemd op financiële toepassingen. Door de modulaire opbouw is Alure uitstekend geschikt voor grote én kleine kantoren. Lees hieronder wat ons klanten vinden van Alure.

Omnyacc
WIJ Met Aarts

WIJ Met Aarts: “Alure is het hart van mijn bedrijf”„
Met zo’n twintig jaar ervaring als registeraccountant, weet Frank van Disseldorp als geen ander wat een succesvol accountantskantoor nodig heeft. Op het gebied van kantoorsoftware is er voor hem maar één logische keuze: Alure.
Frank van Disseldorp is de laatste jaren onafhankelijk adviseur en ondersteunt accountantskantoren in het bijhouden van de benodigde vakkennis. Daarvoor was hij jarenlang vennoot van een middelgroot accountantskantoor. Bovendien adviseert hij zijn klanten over efficiënter softwaregebruik om de bedrijfsprocessen en vooral de kwaliteit van werken verder te optimaliseren. In de loop der jaren heeft hij talloze softwareoplossingen voorbij zien komen van evenzoveel leveranciers. En allemaal hebben en ze hun voor- en nadelen. Alure steekt er wat hem betreft positief bovenuit. ‘Het heeft zich langdurig bewezen als een stabiel backofficepakket. Ik kan het elk accountantskantoor aanbevelen.’

Biemans Accountants: Met Alure klaar voor de toekomst!
Bij kantoor Biemans hing vijf jaar geleden de automatisering aan elkaar met houtje-touwtje oplossingen. Vandaag is alles gestroomlijnd. Vennoot Oscar Hofs: “We maakten gebruik van allerlei losse pakketten, die niet met elkaar communiceerden. Dat houdt in dat we klantgegevens meerdere malen moesten invoeren. Dat is niet efficiënt en het vergroot de kans op fouten. Daarnaast hadden we geen goed systeem voor cliënt- en urenregistratie. Kortom: We waren niet klaar voor de toekomst.” Biemans Accountants en Belastingadviseurs is 37 jaar geleden opgericht. De klantenportefeuille bestaat voor 75% uit MKB-relaties en 25% uit agrarische relaties. Er zijn 35 mensen in dienst bij de Accountancy en Belastingadvies tak. Daarnaast heeft Biemans nog een loonservicebedrijf met 10 medewerkers.

Biemans Accountants
Van Hier

Vanhier: Met ScanConnector bouwen we aan onze positie van modern kantoor
Ruim een jaar geleden startte Vanhier met de scanoplossing Alure ScanConnector. Binnen een maand ging de applicatie live en het dagarchief zeer snel leeg. Daan van der Poel,accountant en eindverantwoordelijk voor automatisering bij…

Ruim een jaar geleden startte Vanhier met de scanoplossing Alure ScanConnector. Binnen een maand ging de applicatie live en met kerst was het papieren dagarchief leeg. Daan van der Poel,accountant en eindverantwoordelijk voor automatisering bij Vanhier, kijkt op een succesvol verhaal terug.

Bij dit succes hoort wel een geschiedenis. Een stukje verleden waarin keuzes zijn gemaakt om eerst de basis op orde te krijgen. Van der Poel: “Vanhier is een fusieorganisatie van acht bloedgroepen. Het werk werd op verschillende manier gedaan. Het eerste wat wij hebben gedaan, is kiezen voor Alure en het definiëren van een uniform werkproces.”

De Natris
JAN

Alure CRM is hét hart van onze organisatie!

Perdaan: “Alure komt duidelijk als beste uit de bus. Ze bieden een goede oplossing, richten zich op middelgrote accountantskantoren en ze zijn niet voor niets marktleider.”
Ruim vijf jaar geleden had JAN© Accountants & Belastingadviseurs nog nooit van Alure gehoord. Nu kan het niet meer zonder. Het accountancybedrijf werkte naar alle tevredenheid met Exact. Tot die pakketleverancier destijds aangaf zich meer op een andere doelgroep te gaan richten en niet meer zozeer op accountantskantoren in Nederland. “We voelden ons gedwongen om naar een andere oplossing te zoeken, want dit was niet de richting die wij opwilden. Wij willen ons werk goed doen en willen daarvoor de beste middelen die ons daarbij kunnen ondersteunen”, licht Perdaan toe.

Civra: Onze groei is nooit een probleem geweest voor Alure!

De vier vennoten van Civra Bedrijfsbureau in Borne hebben allen als accountant alleen nog maar met Alure gewerkt. Tot 2002 in loondienst bij een groot accountancykantoor. De laatste zeven jaar als vennoot bij hun eigen organisatie Civra. Harry Brunninkhuis, een van de vennoten: “Ik wil ook geen ander pakket. Alure biedt ons alles, zelfs meer dan, wat we nodig hebben. Het is een ideaal pakket, ook als je net als wij in korte tijd snel groeit..” Civra Bedrijfsbureau is zeven jaar geleden opgericht. De klantenportefeuille bestaat uit MKB-relaties. Er zijn 13 mensen in dienst.

Civra