Alure is marktleider op het gebied van practice management software in Nederland en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Wolters Kluwer is wereldwijd marktleider in fiscale-, boekhoud- en auditdiensten.

Filosofie
Voor de accountancy- en administratiesector ontwikkelen en integreren we complementaire producten en diensten. De specifieke behoefte van onze opdrachtgever staat daarbij centraal.

Partnerbeleid
U bent voor uw dagelijkse werkzaamheden steeds meer afhankelijk van ICT middelen. U kiest voor elk vakgebied, de beste software oplossing. Een risico van het toenemende aantal applicaties is, dat informatie versnipperd raakt. Alure is de plek waar alle beschikbare informatie en kennis van de organisatie samenkomt. Een actief partnerbeleid met toonaangevende partijen zorgt voor extra kennis om open en geïntegreerde oplossingen te bieden. Vanuit deze visie beschikt Alure over gestandaardiseerde koppelingen met gerenommeerde leveranciers voor vaktechnische software. Daardoor kunt u volledig open en transparant gegevens uitwisselen van en naar Alure. Voorbeelden van applicaties waarmee Alure hiervoor communiceert zijn applicaties voor financiële rapportage, fiscaliteit, werkprogramma’s, salarisadministratie en personeelsadministratie.

Consultancy: kennis- en projectmanagement
We hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van processen die van belang zijn in uw organisatie. Onze consultants houden zich dagelijks bezig met uitdagingen op het snijvlak van ICT en organisatie. Onze business consultants nemen desgewenst deel aan strategische sessies, zodat u het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Ze begeleiden uw organisatie bij het vaststellen van de meest geschikte en passende werkwijze voor uw medewerkers. Dat kan periodiek en incidenteel zijn, maar ook bijvoorbeeld in fusietrajecten kunnen wij onze ervaring al in een vroeg stadium voor u inzetten.

In specifieke ICT georiënteerde projecten kunt u gebruik maken van onze Microsoft gecertificeerde consultants zodat u zeker weet dat al uw systemen perfect met elkaar samenwerken.

Contact gegevens

Telefoon: (074) 265 1111
Servicedesk: (074) 265 1112
Fax: 020-753-7082
info@innolan.nl
sales@innolan.nl
support@innolan.nl

Postadres

Innolan BV
Postbus 831
7550 AV Hengelo

Alure onderdeel van Twinfield

Heeft u vragen en of opmerkingen gebruik dan het onderstaande formulier