VASTE PRIJSAFSPRAKEN

U herkent het ongetwijfeld. Vervelende gesprekken over meerwerkfacturen of een schampere opmerking dat uw klant niet begrijpt welke werkzaamheden zijn verricht. En dat terwijl u toch echt meerwaarde heeft geleverd. Daarom is het vooraf maken van afspraken zo belangrijk. Liefst gestructureerd en ondersteund door een softwarepakket.

Module ‘Vaste prijsafspraken’

Daarom introduceert Alure Software de nieuwe module ‘Vaste prijsafspraken’. Ontwikkeld op basis van input van gebruikers. Gebruiksvriendelijkheid en het snel én efficiënt kunnen vastleggen van de prijsafspraken, zijn bij de ontwikkeling het uitgangspunt geweest.

Hoe werkt het?

Als je eenmaal met de module Vaste prijsafspraken werkt, vind je alle afspraken op één plek bij elkaar en zie je precies hoe je ervoor staat: een enorme tijdswinst. Verder valt de flexibele facturatiewijze op zoals we die kennen van regiefacturatie (ook wel: uurtje factuurtje). Stem bijvoorbeeld de facturatie af op perioden waarin minder of meer werk wordt verricht, zoals in het geval van een kwartaalaangiftecyclus.

Voordelen van de module ‘Vaste prijsafspraken’

  • Snel en makkelijk vastleggen van prijsafspraken.
  • Alle prijsafspraken in één overzicht.
  • Flexibele facturatie.
  • Makkelijk afspraken monitoren.
  • Fiatteren van conceptfacturen.
  • De geleverde inspanning en facturatie kunnen onafhankelijk van elkaar ingericht worden.
  • De geschreven uren blijven altijd in tact, maar kunnen in ‘Declaratie’ worden gecorrigeerd.

Meer over ‘Vaste prijsafspraken’

Wilt u meer informatie over de module ‘Vaste prijsafspraken’ of wilt u de nieuwe module laten implementeren?

Roel Alsters, Full Account:

‘Doordat de module Vaste prijsafspraken nu geïntegreerd is met Planning & Control heb ik meer grip op mijn budgetten. Daarnaast is de flexibiliteit van het omboeken van de vaste prijsafspraken en het onderhanden werk een groot pluspunt.’